nld

Gift card Nike

Caratteristiche

Maak van sporten een dagelijkse gewoonte met Nike.
Invia per email Consegna a mano
Inserisci i dati del destinatario della Gift Card e scegli se inviarla via email o consegnarla a mano.
Vuoi arricchire un regalo già presente nel carrello?

Seleziona un destinatario:

Massimo 50 caratteri

Massimo 50 caratteri

Massimo 100 caratteri

Massimo 500 caratteri

Ti ricordiamo che la data inserita sarà la stessa anche per tutte le giftcard che aggiungi al carrello

Massimo 100 caratteri

Desideri programmare l'invio del regalo? La Gift Card sarà inviata al tuo indirizzo email, quello specificato in fase di registrazione, così potrai consegnarla tu stesso.

Informazioni sul prodotto

Geef een sportief cadeau aan degenen om wie je geeft en motiveer jezelf om een stapje verder te gaan. Er is geen eindstreep. Met een Nike cadeaubon zit je altijd goed. De cadeaubon opent een wereld aan schoenen, kleding en apparatuur voor sportfanaten.

  • Alles wat je nodig hebt voor je beste performance.
  • Gemakkelijk bestellen in de Nike app of online.
  • Digitaal ecosysteem met Nike Run Club en Nike Training apps om je actief te houden.
  • Het beste van Nike speciaal voor jou: het gratis Nike Membership programma biedt alles wat jou interesseert. (Shop als eerste nieuwe producten, releases en collecties. Gratis verzending en retourneren.) 'Nike.com/membership'
  • Controleer je saldo, krijg 24/7 hulp.

 

De cadeaubon kan worden ingewisseld op Nike.com en in de Nike app. Plaats bij het betaling een vinkje in het vakje naast 'Do you have a Nike gift card?' (Heb je een Nike cadeaubon?). Voer het nummer en de pin van de cadeaubon in en klik op 'APPLY' (TOEPASSEN). Het bedrag op je cadeaubon wordt afgetrokken van het totaalbedrag van je bestelling.

Deze Bon kan worden ingewisseld op Nike.com of in de Nike apps.
Je moet een extra betaalmethode gebruiken wanneer de artikelen een hogere waarde hebben dan de waarde van de Bon. Behalve indien wettelijk vereist, kunnen Bonnen niet worden teruggegeven, vergoed of ingewisseld voor contant geld. Bonnen verlopen niet. Behandel deze Bon als contant geld. Nike is niet aansprakelijk als een Bon wordt verloren, gestolen of beschadigd, of zonder toestemming wordt gebruikt. Ga voor de volledige voorwaarden naar Nike.com/storegiftcards. Ga naar Nike.com/membership om te profiteren van de volledige Nike beleving en bijbehorende voordelen en meld je aan.


Recensioni


Raccontaci la tua esperienza
Stai recensendo: Nike
Valuta il prodotto:
Caricamento in corso...

Grazie! La tua recensione sarà pubblicata dopo una fase di controllo